Home / :BLOG: / #PRKSemenyih Warganet marah Azmin bangkit perihal Allahyarham Tun Abdul Razak

#PRKSemenyih Warganet marah Azmin bangkit perihal Allahyarham Tun Abdul Razak

Ternyata langkah ceramah Azmin undang kemarahan warganet yang berpendapat beliau tidak sepatutnya buat sedemikian.
Warganet #1 – Fadzrul Eyzad Redzwan
Seorang menteri terdesak untuk mencari modal politik dgn menyerang peribadi musuhnya dgn mempersendakan arwah bekas pemimpin negara..tersangatlah low class..aku doakan PH kalah teruk kat Semenyih

Warganet #2 – Mir Colek
Dsn ni betul2 arif tentang selok belok politik dan ekonomi negara. Sebab tu lah hujah beliau berfakta sampai semua menteri ph telentang kena tibai. Menteri nak buat statement mesti berpeluh dahi takut silap cakap confirm kena troll

Warganet #3 – Naj Abd
Orang2 lama mesti marah. Tun Razak ni disayangi rakyat mak aku cerita dulu. Ramai yang nangis bila Tun meninggal mengejut dulu. Semoga Allah merahmati Allahyarham Tun Razak. Azmin, berhenti main politik isu peribadi ni. Datang dengan fakta.

Komen diatas adalah teratas antara komen-komen diberi ‘like’ atau ‘reaction’ seribu ke atas oleh warganet-warganet yang lain.

Ternyata Azmin salah picu isu hingga kebodohan mengenai isu FELDA dan FGV “bakar” imej Menteri Hal Ehwal Ekonomi tersebut. Legasi Tun Razak itu lebih difahami oleh anak beliau iaitu PM 6 – Datuk Seri Najib

P/s : Komen-komen warganet berkenaan dari Page Harian Metro.

Loading...