Home / :BLOG: / Berlari Ngadap Mufti, Dapatkan Sokongan Tingkah Bersemburit?

Berlari Ngadap Mufti, Dapatkan Sokongan Tingkah Bersemburit?

Ketika DS Najib dan isteri difitnah, mereka tidak berlari mengadap mufti walaupun ketika itu DS Najib sebagai PM, mereka tidak arah mana2 mufti keluarkan surat sokongan.

DS Najib dan isteri hanya mampu berdoa agar Allah swt tunjuk kebenaran dan mereka istiqamah bermunajat dengan penuh sabar. Mereka tidak sanggup menjadi #penunggangagama.

Akhirnya, Allah swt tunjuk jelas satu persatu fitnah yang dilemparkan mula memakan diri pihak yang merancang tohmahan jahat tersebut.

Kini, terserah kepada rakyat, ingin teruskan menanggung dosa dan hadapi bala kerana bersekongkol dengan pihak yang membohongi rakyat atau kembali menyokong pihak yang begitu banyak jasanya kepada rakyat.

Setahun sudah berlalu, laungan kerajaan BN sebagai kerajaan rasuah tinggal laungan, mana pendakwaan sekiranya betul-betul berlakunya #rasuah? Kalau kerajaan BN amalkan rasuah, ekonomi dah lama merudum dan rakyat tidak mendapat pembelaan sewajarnya. Mana negara akan muflisnya? Yang jelas dan fakta, hutang negara semakin bertambah di tangan manusia yang mengaku suci.

Insaflah, harta milik rakyat, #duitrakyat semakin surut.

Part1 #bossku, trully leader ❤️

Loading...